Arta de a dormi

psiholog suceava falticeni brasov cabinet de psihologie seminarii tabere cursuri mihai moisoiu qi gong psihologie energetica incepatori exercitii meridiane energetice Epigenetica

Metoda noastră terapeutică acordă o deosebită importanță perioadei pe care o petrecem dormind. Calitatea somnului ne indică cu exactitate unde ne aflăm ca și echilibru interior,  nivel de relaxare, grad de armonie mentală și emoțională. 

Cine și-a devoltat abilitatea de a intra în starea de somn cu ușurință, de a dormi un somn profund, regenerant și odihnitor, poate trece cu ușurință peste toate dicultățile vieții cotidiene, cu tot stresul și problemele sociale ce o însoțesc.

Am efectuat cercetari pentru identificarea unor metode eficiente de a vindeca corpul și a induce o stare de somn optimă.

În acest sens metoda noastră conține o serie de exerciții valoroase din domeniul qi gong-ului medical, medicinei energetice, psihologiei energetice și psihoterapiei ortodoxe care ne-au facut să obținem rezultate deosebite cu pacienții noștri care sufereau de insomnie cu toată gama ei de manifestări clinice. În acest sens, am urmărit și dezvoltat o serie de studii și exerciții ale medicilor prezentați pe site-ul nostru la pagina medici celebri.

Mai menționăm aici exercițiile și studiile întreprinse de doctorul Stephen T. Chang și domnul Li Heseng – fost decan al Departamentului de Arte Marțiale Orientale al Institutului de Management Modern din Beijing, fost director al Institutului de Cercetare a Medicinei Antice Imperiale din Beijing, fost membru onorific al Asociației Internaționale de Tehnici medicale Complementare Chinezești din Beijing, fost consilier al Asociației Wushu a Templului Shaolin din Songshan, doctorului japonez Qing Li, doctorul Maoshing Ni, doctorul american neurochirurg C. Norman Shealy, doctorul Elisabeth Blackburn – Premiul Nobel pentru Medicina în 2019, doctorul Bruce H. Lipton și psihologul Laura L. Carstensen – profesor la Universitatea Standford.