Mărturii qi gong medical

 

PETRU – qi gong medical

Doresc sa particip în tabăra de qi gong medical la anul. Practic zilnic și mintea mea e din ce în ce mai luminoasa. Toate îmi merg bine.

 

MARY – qi gong medical

I had problems with my fiance and we asked for his advice. We managed to solve our problems using the medical qi gong exercises. Thank you very much.

 

Iannis – qi gong medical

Nice experience! Learned a lot.

 

CONSTANTA COROCAIESCU – qi gong medical

Va încurajeze să veniți în echipa noastră. Eram lipsită total de energie încă de când deschideam ochii dimineata, toate imi mergeau prost si ma imbolnaveam de plămâni de câteva ori pe an, culmea chiar si vara. Execut exercițiile pentru reintinerire si longevitate din munții Hua, dimineata si seara, am o dieta bazata majoritar pe fructe si legume, beau doar apa Aquavia. Pot spune ca am energie ca la 20 de ani cu toate că acum fac 76. Nu ma mai îmbolnăvesc si am un somn odihnitor. Exercițiile, alimentația si apa de calitate sunt pentru mine o nouă șansă la viață.

 

Anthony – qi gong medical

Am găsit aici un sistem atractiv și eficient de seminarii și tabere de qi gong medicina energetica și nutritie Sunt adeptul vindecării prin qi gong. Felicitari

 

 

Ana – qi gong medical

E minunat …Recomand…!

 

Laura – qi gong medical

Am gasit ceea ce am cautat. Qi gong medical si o solutie pentru bolile mele. Chestia ca poți să mergi în stagii de vindecare si tabere mi se pare ok. Ador Insulele grecești. Sunt foarte mulțumită.

 

Casandra – qi gong medical

Am venit la sfatul unei prietene si schimbare radicală a stării de sănătate in numai 3 saptamani. Plus ca exercițiile sun simple si aproape un miracol pentru sanatate.

 

Pavel – qi gong medical

Este excelent la sala. Merg cu regularitate.

 

 

Costel – qi gong medical

Am fost la sala. Am invatat un exercițiu numit Palma de cinabru. Super ok.

 

Florian Grigoriu – qi gong medical

Cu drag va îndemn să participanți la cursurile seminariile si taberele de.vindecare. am multi prieteni făcuți aici am invatat lucruri minunate si sunt mult mai sănătos și fericit.

 

tudor g – qi gong medical

Am ajuns la dl psiholog la recomandarea unui prieten. Pe lângă vindecare am învățat multe despre sistemul energetic uman și o mulțime de exerciții pentru menținerea sănătății.

 

Gabriel – qi gong medical

Servicii de calitate. Idee bună cu a organiza seminarii și tabere pe tot parcursul anului. Iti trebuie mereu impulsuri pentru a nu o lasa mai moale cu exercițiile si alimentația. Am intalnit oameni de calitate in tabere si la seminarii și am făcut prietenii.

 

Gheorghe – qi gong medical

Metoda de terapie pe meridiane energetice si exercițiile antice pentru longevitate sunt originale si efectele neașteptat de puternice. Recomand

 

Viorica – qi gong medical

Imi place ideea de a practica exerciții care să mențină sănătatea și să ajung să ating o vârstă înaintată perfect sănătos. Foarte interesante exercițiile. Nu credeam să găsesc ceva de qi gong in Romania care să fie de calitate. Merita participarea la seminarii și cursuri

 

Vasile – qi gong medical

Mulțumesc. Recomand cu toată încrederea!

 

 

Albu Luciana – qi gong medical, insomnie, psihologie energetică

Am apelat pentru tratarea insomniei și a starilor depresive fără ajutor psihiatric pe care nu îl doresc. Rezultate f bune după aprox 2 saptamani. Nu mai am nimic și sunt bine de tot după 4 ani de chinuiala pe la toți doctorii și psihologii din tara pe la care am apelat. Mulțumesc pentru ajutor și mult spor pentru prietenii ce practica și ei metoda de vindecare Palmă de cinabru.

 

PETRUT MUNTEANU – qi gong medical, psihoterapie ortodoxă

Cautam de mult să învăț o formă de qi gong autentică care să mă ajute am o viață lungă fără boli și cu o gândire plină de bucurie. Am luat parte la lecții de qi gong denumit Palma de cinabru o tehnică străveche chinezească promovată la palatul imperial din china de un medic imperial rezultatele sunt peste orice așteptări pt sanatate si o senzatie extrem de puternică a energiei și vitalității. Recomand din toata inima aceasta formă.de qi gong unic în românia din cate stiu. Aceasta formă din qi gong nu are nimic oriental in afara de forma energetica medicală deci se potriveste bine fata de ce mai este promovat prin tara… pentru noi creștinii ortodoxi. Doamne ajuta si pe voi.

 

Florin – qi gong medical, psihologie energetică, alimentație

Mi a refăcut câmpurile de energie și am învățat exerciții de lucru acasă o dieta echilibrata și cum sa respir corect m am vindecat complet. Am avut depresie anxietate insomnie migrene atacuri de panica și probleme la coloana ficat marit pietre la rinichi

 

Petrea – qi gong medical

Vin periodic din Sibiu pentru echilibrare energetică și lecții prin care să învăț să vindec alte persoane. Rezultate de exceptie similare cu cele obtinute cu ani in urma la un stagiu de vindecare in Berlin. Ma declar multumit.

 

petrica – qi gong medical, psihologie energetică, alimentație

Terapie excelenta.imi tratez anxietatea mea de 9 ani prin toată tara și rezultate zero.am fost sfătuit de un terapeut din București sa apelez la cineva care sa îmi diagnostichează dezechilibrele pe meridianele energetice ale organelor și sa îmi echilibreze aceste meridiane.rezultatele obținute la Suceava au întrecut așteptările drept care scriu și aceasta recomandare.am aflat pentru prima. data în acești ani unde sunt localizate exact traumele în corp și ca efect al terapiei au dispărut toate simptomele.am modificat total și stilul de viata, alimentație, absolut tot.acum sunt un alt om, unul sănătos.

 

tanasa oliver – qi gong medical

Dupa al doilea seminar la care particip ma declar incantat. Problemele mele intervin periodic si imi schimba dispozitia sufleteasca, asa ca un astfel de program de tabere si seminarii imi dau oricand sansa sa am contact cu un grup care sa ma inalte sufleteste. Exercitiile predate la astfel de intalniri sunt de prima mana. Recomand mai ales pentru cei din vestul tarii.

 

Corneliu – psihologie energetică, qi gong medical

Servicii foarte bune si cu rezultate rapide. Sarbatorile au fost salvate. Modul de lucru este interesant si unic. Eu sunt un client mai vechi al cabinetelor de psihologie. Surprinzator sa gasesc un sistem care acopera nevoile pacientului prin terapie, seminarii, tabere etc. Sper sa merg in una din tabere la vara. Am plecat cu carti, materiale video si mult elan. Recomand.

 

 

Cornel Marian Ieftimiu – qi gong medical, psihologie energetică

Recomand participarea la grupul de terapie din Suceava al psihologului Mihai Moisoiu. Am luat parte la acest grup timp de un an de zile si am reusit sa scap de o depresie severa ce avea ca si cauza singuratatea si un cancer de prostata ce trebuia operat. Mai mult de atat, dupa un an de zile de exercitii, gandire pozitiva si tehnici de respiratie, corpul meu a fost apt să suporte cu succes operatia de prostata. Mi-am imbunatatit mult si comunicarea in aceasta perioada si am reusit sa scap de singuratate (am o familie).

 

Rodica – qi gong medical, psihologie energetică

M-am înscris în acest grup terapeutic deoarece sufeream de depresie și de boli la stomac și rinichi. Exercițile practicate oferă beneficii atât pe plan mental și emoțional, cât și asupra sănătății organelor. Fantastic este faptul că am descoperit multe alte beneficii la care nici nu m-am gândit. Viața mea s-a schimbat radical din primele trei săptămâni. Acum doresc să particip și la seminariile de 2 zile de la munte și în tabăra de vară din Grecia. Am obținut o sănătate de invidiat și o gândire pozitivă pe care mi-am dorit-o mereu, și pe care acum vreau să o mențin.