Mărturii alimentație

 

Ovidiu – alimentație

După mai multe ședințe sunt foarte multumit. Merci.

 

George – alimentație

Impresii excelente si va sugerez sa apelați cu incredere.

 

Todirel – alimentație

Va îndemn să veniți la exercițiile la sala. După 2 saptamani efectele se simt, ma simt perfect, corpul se decodifica si se purifică. Somnul este din nou odihnitor si am obținut o slăbire de 5 kg. Acum ma simt din nou normal si in putere.

 

Florin – qi gong medical, psihologie energetică, alimentație

Mi a refăcut câmpurile de energie și am învățat exerciții de lucru acasă o dieta echilibrata și cum sa respir corect m am vindecat complet. Am avut depresie anxietate insomnie migrene atacuri de panica și probleme la coloana ficat marit pietre la rinichi

 

petrica – qi gong medical, psihologie energetică, alimentație

Terapie excelenta.imi tratez anxietatea mea de 9 ani prin toată tara și rezultate zero.am fost sfătuit de un terapeut din București sa apelez la cineva care sa îmi diagnostichează dezechilibrele pe meridianele energetice ale organelor și sa îmi echilibreze aceste meridiane.rezultatele obținute la Suceava au întrecut așteptările drept care scriu și aceasta recomandare.am aflat pentru prima. data în acești ani unde sunt localizate exact traumele în corp și ca efect al terapiei au dispărut toate simptomele.am modificat total și stilul de viata, alimentație, absolut tot.acum sunt un alt om, unul sănătos.