Mărturii psihologie energetică

Alin – psihologie energetică

Eu revin periodic la cabinet deoarece m-am vindecat de depresie fără pastile după ce am umblat pe la medici ani de zile. Vin din când în când pentru a menține o stare buna de sanatate. Tocmai din Cluj. Acolo locuiesc. Nu cred în indopatul cu pastile.

 

Mari – psihologie energetică

Acum studiez la cabinet tehnici de medicină și psihologie energetică. Informatii incredibile pentru sănătatea mea si a copiilor mei. Mergem înainte cu incredere pentru ca efectele bune se vad de la o zi la alta.

 

Romanov – psihologie energetică

Ultima dată când am participat la o terapie de grup am fost doar pentru o ultimă evaluare a sanatatii. Sunt perfect sănătos și MULTUMESC pentru asta.

 

Tina – psihologie energetică

Deosebite seminarii. As vrea sa învăț mai multe despre meridianele energetice. Tabara din Grecia cred ca merita.

 

MARIA TODIRASCU – psihologie energetică

Multumesc pentru rezultatele obținute cu terapia EFT si lucrul pe meridiane energetice. Vindecare de anxietate si depresie in cateva zile dupa 2 ani de terapii eșuate.

 

Zamfira – psihologie energetică

Grup terapeutic si terapii de calitate. O șansă la vindecare

 

Stela – psihologie energetică

Mulțumită de rezultat. Exercitiul EFT invatat este excelent. Particip in continuare cu drag la terapia de grup.

 

TEO – psihologie energetică

Recomand tuturor. Am tratat cu succes o depresie urata de 10 ani cu care m-am plimbat pe la fel de fel de specialiști prin tara si strainatate. MULTUMESC.

 

Albu Luciana – qi gong medical, insomnie, psihologie energetică

Am apelat pentru tratarea insomniei și a starilor depresive fără ajutor psihiatric pe care nu îl doresc. Rezultate f bune după aprox 2 saptamani. Nu mai am nimic și sunt bine de tot după 4 ani de chinuiala pe la toți doctorii și psihologii din tara pe la care am apelat. Mulțumesc pentru ajutor și mult spor pentru prietenii ce practica și ei metoda de vindecare Palmă de cinabru.

 

Florin – qi gong medical, psihologie energetică, alimentație

Mi a refăcut câmpurile de energie și am învățat exerciții de lucru acasă o dieta echilibrata și cum sa respir corect m am vindecat complet. Am avut depresie anxietate insomnie migrene atacuri de panica și probleme la coloana ficat marit pietre la rinichi

 

petrica – qi gong medical, psihologie energetică, alimentație

Terapie excelenta.imi tratez anxietatea mea de 9 ani prin toată tara și rezultate zero.am fost sfătuit de un terapeut din București sa apelez la cineva care sa îmi diagnostichează dezechilibrele pe meridianele energetice ale organelor și sa îmi echilibreze aceste meridiane.rezultatele obținute la Suceava au întrecut așteptările drept care scriu și aceasta recomandare.am aflat pentru prima. data în acești ani unde sunt localizate exact traumele în corp și ca efect al terapiei au dispărut toate simptomele.am modificat total și stilul de viata, alimentație, absolut tot.acum sunt un alt om, unul sănătos.

radu diana – psihologie energetică

Foarte multumita de consilierea oferita !Recomand!

 

Aurica – psihologie energetică

Am incercat sa descopăr cauzele fricilor mele și un mod de a ma debarasa de ele. Am participat la 5 sesiuni de eliberare emoțională axate pe rinichi _vezica urinara și terapia stărilor de frica. După doar trei întâlniri am simțit o mare ușurare și o liniște neașteptată. Fiica mea a adoptat și ea aceste exerciții zilnice

 

Gabriela – psihologie energetică

Cu ajutorul orelor de terapie efectuate la cabinet am reusit sa imi recapat increderea in mine si sunt mult mai motivata si determinata in toate aspectele vietii.

 

Carmen – psihologie energetică

Am fost la 20 de sedinte cu rezultate uimitoare. Mare parte din ce am făcut la aceste ședințe a fost din trei cărți ale acestui psiholog care mi-a oferit și 2 DVD-uri cu exerciții. Acest lucru a făcut diferența. Sper sa mai pot ajunge în oraș la anul în perioada sărbătorilor pentru alta serie de ședințe. Voi participa și în tabăra de la Brașov și cea din Grecia. Pentru mine la vârsta mea acest sistem de terapie înseamnă o șansă la viata. Mulțumesc mult!!!!

 

Gheorghe – psihologie energetică

Pretul nu e mic, dar am avut rezultate foarte bune si a meritat. Serviciile sunt promite… ne-am intalnit si intre sarbatori.

 

Antonio – psihologie energetică

Recomand Cabinetul de psihologie Moisoiu Mihai Marius intrucat in urma discutiilor avute cu domnul psiholog am facut pasi importanti in cariera!

 

Vasile – psihologie energetică

Foarte bun… Pentru prima data cand am auzit de cauzele emotionale ale bolilor și chiar am reusit sa ma vindec de 2 boli vechi.

 

Corneliu – psihologie energetică, qi gong medical

Servicii foarte bune si cu rezultate rapide. Sarbatorile au fost salvate. Modul de lucru este interesant si unic. Eu sunt un client mai vechi al cabinetelor de psihologie. Surprinzator sa gasesc un sistem care acopera nevoile pacientului prin terapie, seminarii, tabere etc. Sper sa merg in una din tabere la vara. Am plecat cu carti, materiale video si mult elan. Recomand.

 

Costel – psihologie energetică

A fost exact ceea ce cautam si m-am simtit foarte bine. Recomand.

 

Lucian – psihologie energetică

Recomand cu placere.

 

Marius – psihologie energetică

Servicii foarte bune.Recomand cu incredere.

 

Corina – psihologie energetică

Recomand cu căldură.

 

Cornel Marian Ieftimiu – qi gong medical, psihologie energetică

Recomand participarea la grupul de terapie din Suceava al psihologului Mihai Moisoiu. Am luat parte la acest grup timp de un an de zile si am reusit sa scap de o depresie severa ce avea ca si cauza singuratatea si un cancer de prostata ce trebuia operat. Mai mult de atat, dupa un an de zile de exercitii, gandire pozitiva si tehnici de respiratie, corpul meu a fost apt să suporte cu succes operatia de prostata. Mi-am imbunatatit mult si comunicarea in aceasta perioada si am reusit sa scap de singuratate (am o familie).

 

Rodica – qi gong medical, psihologie energetică

M-am înscris în acest grup terapeutic deoarece sufeream de depresie și de boli la stomac și rinichi. Exercițile practicate oferă beneficii atât pe plan mental și emoțional, cât și asupra sănătății organelor. Fantastic este faptul că am descoperit multe alte beneficii la care nici nu m-am gândit. Viața mea s-a schimbat radical din primele trei săptămâni. Acum doresc să particip și la seminariile de 2 zile de la munte și în tabăra de vară din Grecia. Am obținut o sănătate de invidiat și o gândire pozitivă pe care mi-am dorit-o mereu, și pe care acum vreau să o mențin.

 

 Dragu – psihologie energetică

excelent daca ai probleme emotionale si esti gata sa faci o schimbare in viata.aici am luat pentru prima data contact cu arheologia somatica.ma pus sa caut in mine gunoaie emotionale si sa le arunc afara.